Архієпископ Макарівський Іларій молитовно відзначив свій день народження

18 квітня 2017 року, в Світлий Вівторок, з благословення Його Блаженства, Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, Високопреосвященніший архієпископ Макарівський Іларій, вікарій Київської Митрополії, Керуючий Макарівським вікаріатством, звершив Божественну літургію Пасхальним чином в храмі священномученика Володимира, Митрополита Київського, м. Ірпінь.

 

Архієрею співслужили благочинний Ірпінського благочиння та настоятель храму протоієрей Олександр Федоричко, благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров), благочинний Боярського благочиння протоієрей Володимир Паращак, духівник Ірпінського благочиння протоієрей Памфіл Вовченко, духівник Бучанського благочиння архімандрит Єфрем (Халюк), духовенство Макарівського вікаріатства.

 

Після сугубої єктенії владика Іларій возніс особливу молитву за мир у нашій державі.

 

По завершенні богослужіння архієпископ Макарівський звернувся до всіх присутніх зі словами поздоровлення, а також передав благословення та привітання Блаженнішого Митрополита Онуфрія.

 

Отець Олександр подякував архієрею за звершену службу та передане благословення Його Блаженства. Благочинні, від імені усіх священнослужителів та вірян вікаріатства, привітали Його Високопреосвященство з днем народження, який припав на цей день. Наймолодші парафіяни також підготували поздоровлення для владики. Усі вони отримали гостинці з рук Керуючого вікаріатством.

 

Макарівське вікаріатство

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *